test01
Geena
testafbeelding

Workshop Studiofotografie

Wat leer je?

  • Technische aspecten:

Kiezen van diafragma, sluitertijd, Iso-waarde, witbalans, welke lens, off-camera flitsen, welk vermogen van de flitser(s) hanteer je, wat is HSS, supersync, high-key, low key, continulicht versus flitslicht, het nut van ultrasnelle flitsers, tethered shooting, welke lichtvormers kies je, hoeveel flitsers gebruik je, het gebruik van reflectoren, clambshell fotografie

  • Het coachen van een model:

Een erg onderschat gegeven. Je kan een prachtige setting hebben, topgear, exclusieve kleding, visagie, hairstyling, een prachtig model, maar als je niet in staat bent om een (niet erg ervaren) model goed te coachen, vertaalt zich dat in de resultaten.

  • Met eenvoudige middelen een mooie setting bouwen:

Met oude vitrage, gordijnen, luxaflex, een houten krat of een oude tafel kan je al een leuke setting bouwen. Iedereen is snel uitgekeken op een witte of zwarte achtergrond.

 

Wat heb je nodig?

Camera met een lichtsterke lens met een bereik van 50 tot 85 mm, en RAW-bestanden kan genereren; vergeet de volle batterijen en een leeg geheugenkaartje niet! Ik heb triggers voor Canon, Sony en Nikon. Bij andere merken kan je met een kabel triggeren.

Waar is het ?

Bij mij in mijn studio in Dongen, dat is in de regio Tilburg

Aantal deelnemers per cursus:

Je kan kiezen voor een 1 op 1 workshop, maar daar hangt een ander prijskaartje aan. Ik ga uit van 4 tot 6 personen per workshop. 

Wat kost het?

Voor de cursus studiofotografie heb ik de prijs vastgesteld op 140,00 euro.

Dit is inclusief:

  • Model
  • Visagiste
  • Catering – koffie/thee/frisdrank, ’s middags een lunch
  • Aftercare: ik deel geen readers uit, maar ik sta je bij wanneer je achteraf nog vragen hebt of tegen problemen aanloopt die betrekking hebben op de cursus