test01
Geena
testafbeelding

Shoot voor Magna Curvy Fashion

Mijn eerste échte fashionshoot voor Magna Curvy Fashion!

25 April 2019: Mijn eerste échte fashionshoot voor Magna Curvy Fashion!

Met gepaste trots kan ik jullie meedelen dat ik gisteren in Weesp mijn eerste echte fashion-opdracht mocht doen, met een fantastisch team! Onder het toeziend oog van de Franse art director Agatha Faudot, en met de modellen Anastasiya en Mariya Koptyeva (tweelingzussen, ex-Oekraïne) en de oerhollandse Kelly Bloemhof hebben we iets neergezet waar we trots op kunnen zijn.

Maar liefst 1791 foto’s van de nieuwe collectie hebben we in beeld gebracht. Helaas mag ik er nog niets van posten, maar ik wil jullie er van overtuigen dat het echt WOW wordt.

Blijf me volgen – ik beloof dat er heel binnenkort de eerste beelden uit deze shoot gepubliceerd zullen gaan worden!